Kérek mindenkit, ezt ne hagyjuk!
2019. 05. 16. 6:55

Nem hiszem, hogy az erőszak és mások fenyegetése része lehet a politikának. Ezért is volt döbbenetes ma reggel, amikor a Belvárosi Óvoda előtt rám támadt a Fidesz 2014-es dorogi polgármesterjelöltje, az önkormányzati tulajdonú Zöld Út Kft. és Eszköz Kft. ügyvezetője.

Szerencsére az 5 éves lányom már biztonságosan bent volt az óvodában. Éppen az autóval igyekeztem elindulni, amikor megállt az út közepén egy szürke autó. Kiszállt belőle Nagy Attila és azonnal elkezdett felém kiabálni. Tegnap írt ugyanis arról az általam alapított Szeretgom portál, hogy Esztergom Önkormányzata 6 havi jutalmat igyekszik számára megszavazni a Fidesz frakció egy sürgősségi előterjesztés alapján a mai napon.

Úgy állt meg a Fidesz jelenlegi dorogi önkormányzati képviselője az úton, hogy fizikailag ne tudjak kiállni sem a parkolóból. Lehajtottam az ablakot, hogy értsem mit mond és a telefonom felé nyúltam. Mire felnéztem már ott állt az autó mellett és nyomdafestéket nem tűrő szavak kíséretében kiabált. Ha jól értettem az nem tetszett a közpénzekből gazdálkodó, az Esztergom újságot is kiadó in-house cég ügyvezetőjének, hogy egy cikket írt róla tegnap a Szeretgom. 

Gondolom látta, hogy éppen indítanám a videófelvételt a mobiltelefonon, ezért benyúlt az autó ablakán és megpróbálta kiütni a kezemből a készüléket, majd megfordult és visszafutott az autójához. Utánaszóltam, hogy ismételje meg amit mondott úgy is, hogy forog a kamera, de beült az autójába és elhajtott a Sándor palota irányába, majd lekanyarodott a Belvárosi Plébániatemplom felé. Nem követtem.

Ha valaki azt hiszi, hogy ezzel a módszerrel meg lehet félemlíteni az egyszerűen nem ismer engem.

Innen indul a kampány, ennyire alulról kezdenek a kormánypárt helyi prominensei, hogy egy óvoda előtt támadnak a nagycsaládos ellenzéki polgármester-jelöltre.  10 napja született meg a negyedik gyermekem, a feleségem még a gyermekágyi időszakot tölti a babával, én hozom-viszem hetek óta minden nap az óvodába és iskolába a gyermekeimet. El kell tűrnünk, hogy ilyen veszélyes ámokfutók, önnön hatalmuktól megrészegedve ezt műveljék velünk?

Az lenne talán most a minimum, ha Esztergom Önkormányzata jutalomosztás helyett haladéktalanul visszahívná Nagy Attilát az ügyvezetői posztjairól mind az Eszköz Kft. mind a Zöld-Út Kft. vonatkozásában. Ennek hiányában csak abban bízhatunk, hogy legalább Esztergom közvéleménye egyértelműen elutasítja Nagy Attila viselkedését.